Különleges gyerekek trénere

Válj a különleges bánásmódot igénylő gyerekek trénerévé! Képzésünkön elsajátíthatod azokat a technikákat és módszereket, melyek megkönnyítik az edzéseken, sport vagy rekreációs foglalkozásokon résztvevő olyan gyerekekkel való kommunikációt és együttműködést, akiket nehezen kezelhetőnek tartanak.

Ezek azok a különleges gyerekek, akik sokat izegnek mozognak, akik nehezen koncentrálnak, akik keverik a jobb és bal oldalukat vagy sokkal lassabbak a tásraikhoz képest. Ide tartozik: a figyelem zavar, a magatartás szabályozási zavar, a figyelem hiàny, a hiperaktivitás. 

Szeretettel várunk a nehezen kezelhető gyerekek tréneri képzésén ha szeretnél segíteni a gyermekeknek, illetve olyan eszköztárral szeretnél rendelkezni mellyel, harmónikusabb foglalkozásokat tudsz tartani és kiegyensúlyozotabb gyerekekkel tudsz foglalkozni. De érinteni fogjuk a tanulàsi nehézségek alapjaival kapcsolatos fontosabb tényeket és egy edzés soràn leghatékonyabban alkalmazható módszereket. 

 

A tanfolyam neked szól, ha olyan edző, sportoktató, tánctanár, tornatanár, jógaoktató, tréner, úszásoktató és rekreációval foglalkozó szakember vagy, aki gyermekekkel foglalkozik. 

 

Tanfolyamunk vezetője, Tóth Sára, a Magyar Táncrehabilitációs Alapítvány szakmai vezetője. Sàra Amerikában is tanult, annak érdekében, hogy minél színesebb tudástárral renelkezzen. Gyermekekkel foglalkozik hosszú éveket óta. Olyan tánc és mozgásterápiás foglalkozásokat tart, ahol a különleges bánásmódot igénylő, valamint a szellemi vagy testi fogyatékkal élő gyermekek is biztonságos fejlesztő órákatban részesülnek. Ezt a tudást szeretné most átadni mindazoknak, akiket érdekel hogyan lehet a nehezen kezelhető gyeremekeket is bevonni egy edzés során. 

Cikkek Tóth Sáráról:

Hat érv,
amiért érdemes minket választanod:
elolvasom

A képzés oktatói
Tóth Sára
Jó híreink vannak.

Iratkozz fel, hogy mindig frissen értesülj aktuális képzéseinkről, akcióinkról!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.