Sportoktató - AEROBIK

Aerobik sportoktató képzésünkön a szakma legjobbjaitól tanulhatod meg, hogyan kell mesterien csoportos aerobik órákat vezetni.

Régóta jársz aerobik órákra, és szeretnél Te is okatóvá válni? Vagy szeretnél prezenter lenni, aki tömegeket mozgat meg a színpadról? Esetleg a verseny aerobik világában szeretnéd a tanítványaidat érmekhez juttatni? Aerobik sportoktató tanfolyamunkon a legjobb hazai prezenterektől sajátíthatod el a változatos koreográfiaépítés technikáit, a karizmatikus óravezetés fortélyait, és a verseny aerobik világával is megismerkedhetsz.

Aerobik sportoktató képzésünk már nem indul. Helyette Csoportos fitness instruktor szakmai képzésünket (korábban OKJ képzés) ajánljuk Neked. A Csoportos fitness instruktor tanfolyamon a zenére történő óravezetés és az alap aerobik órák (alakformáló, zsírégető, cardio órák) mozgásanyagára nagy hangsúlyt fektetünk, de emellett ízelítőt kapsz más, speciálisabb csoportos óratípusok gyakorlatanyagából és módszertanából is (funkcionális edzés, core tréning, köredzés, step aerobik, stretching, függesztéses eszközös órák).

 

 

Képzés megkezdésének feltételei
 • Rendszeres óralátogatás vagy versenyzői múlt
 • Orvosi igazolás (foglalkozás-egészségügyi orvosi vélemény, sportszakmai munkakör betöltésének alkalmasságáról)
 • A képzési díj 1. részletének vagy teljes összegének befizetése a lent megadott határidőig
 • Érettségi bizonyítvány
Időpontok

Aerobik sportoktató képzésünk már nem indul. Helyette Csoportos fitness instruktor szakmai képzésünket ajánljuk Neked.

Modulok
 • Pedagógiai, pszichológiai és kommunikációs alapok
 • Egészségügy és elsősegélynyújtás 
 • Edzéselmélet és gimnasztika
 • Szervezés és vállalkozás alapjai
 • Sportági alapok

 A képzés óraszáma: 200 óra

Fizetés módja
 • Banki átutalás vagy
 • Banki készpénzes befizetés, bármelyik OTP fiókban
  • Számlatulajdonos neve: Fitness Akadémia Kft.
  • Bankszámla száma: 11707024-20383637

A Közlemény rovatban fel kell tüntetni az online jelentkezést követően általunk küldött DÍJBEKÉRŐ azonosítóját és a jelentkező nevét!

Sportoktató (aerobik)

A programkövetelmény száma: 10144003

Engedélyszám: E/2021/000022

Az Európai Képesítési Keretrendszer (EKKR) szerint: 4. szint

A Magyar Képesítési Keretrendszer (MKKR) szerint: 4. szint

Néhány szempont, ami miatt a Fitness Akadémia képzését érdemes választanod:
 • ingyenes pályaorientációs, - korrekciós és képzési tanácsadás;
 • ingyenes tudásszint felmérés;
 • tudásszintnek megfelelő képzési idő és csoportbeosztás;
 • közel 20 éves képzési tradíció, letisztult, hatékony oktatási módszerek;
 • elismert elméleti és gyakorlati szakemberekből álló tanári kar;
 • gyakorlatcentrikus oktatás, minden képzési napon 3-5 gyakorlati óra;
 • alap és speciális (zsírégető, alakformáló, step stb.) aerobik órák elsajátítása;
 • könnyen megközelíthető, színvonalas képzési helyszínek;
 • központi ügyfélszolgálati iroda a hét minden munkanapján;
 • online jegyzetek és az oktatóink által írt saját tankönyvek;
 • előre meghirdetett képzési napok az oktatás teljes időtartamára;
 • kiszámítható, tervezhető tandíj, amely havi részletekben is fizethető; ­

Hallgatóink mondták rólunk:

"Életem egyik legjobb döntése volt, hogy a Fitness Akadémiát választottam.
Hogy miért?
Mert nagyon sokat tanulhattam az első pillanattól hiteles tanároktól. Igényes és a legszínvonalasabb, sok éve bevált, nagy múltú képzésben vehettem részt. A fitness rendezvényeken büszkén képviseltem iskolámat és őszintén remélem, hogy lesz még rá alkalmam.
Mindenkinek csak ajánlani tudom az Akadémia Aerobic oktatói képzését, mert itt biztosan megtaláljátok a számításaitokat, és biztos alapokat szerezhettek, melyre mindig fogtok tudni építeni. Ha a Fitness Akadémiát válsztjátok, egészen biztosan jó edzőkké fogtok válni, mert itt tényleg a tudás ölt testet!"
Kovács Anita
"Ami számomra fontos volt az iskolaválasztásnál, hogy a gyakorlati felkészítés mellett az elméleti oktatás is nagy hangsúlyt kapjon és szerencsére nem kellett csalódnom, nagyon felkészült, sokat tapasztalt, segítőkész tanári gárda készített fel minket a szakmában való boldogulásra.
A gyakorlati képzés szintén nagyon színvonalas. Ezzel kapcsolatban két dolgot emelnék ki: egyrészt, az elméleti oktatással kéz a kézben haladtak és ez nagyban megkönnyítette mindkettő megértését és elsajátítását, valamint olyan képzési anyagot tudhattunk a tanfolyam végére a magun- kénak, amivel abszolút versenyképes órát tudunk felépíteni."
Németh Zsanett
"Jól döntöttem, amikor jelentkeztem a Fitness Akadémia aerobik oktatói képzésére. Nagyon sokat kaptam az iskolától és rengeteget tanultam a szakmailag legjobb tanároktól, akik jó példaképek voltak számomra. Az óráink mindig jó hangulatban teltek, érdekes dolgokat tanultam és nagyon sok jó embert ismertem meg a képzés során.
Az itt tanult szakma Nekem ma is nagy szerelem, imádom a munkámat! Az iskola tanárainak köszönhetően elmondhatom magamról, hogy ebben a szakmában sikert értem el, hiszen 2013-ban az év aerobik oktatója lettem a Gilda-Max Fitness hálózatban.
Az aerobik oktatói képzés után természetesen a személyi edző tanfolyamot is itt végeztem el és nem is kérdéses, hogy a később felmerülő tanfolyamokat is itt fogom végezni!
Ezt az iskolát mindenkinek tudom ajánlani, akinek fontos a hitelesség és a szakmaiság!"
Augusztin Éva
"Az edzőtermekben "amatőr" vendégként egy-egy fitness, vagy aerobik irányzat alapjai nagy- részt elsajátíthatók, engem azonban az motivált, hogy ezen a szinten továbblépjek és további ismereteket szerezhessek annak a sportágnak a területén, amelyben annyi örömet tapasztaltam vendégként is.
Elsősorban a koreográfia építés módszertana érdekelt, ami nagy örömömre jelentős súllyal szerepelt a gyakorlati képzésben. Fontos volt, hogy megfelelő képzettségű, magas szakmai tudással rendelkező, hiteles szakértőktől sajátíthassam el az alapokat, így esett a választásom a Fitness Akadémiára.
Tapasztalataim szerint a képzés mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten számos olyan ismeretet ad, amely nem csak annak hasznos, aki főállásban az aerobik, illetve fitness területén kíván dolgozni, karriert építeni a jövőben. A képzés során mindenki elsajátíthatja azokat az alapokat, amely a továbblépést biztosíthatja a választott szakterületen, egyben új ismeretek, területek irányába is segítheti az orientációt."
Szeghő Ági

Hat érv,
amiért érdemes minket választanod:
elolvasom

A képzés oktatói
Jó híreink vannak.

Iratkozz fel, hogy mindig frissen értesülj aktuális képzéseinkről, akcióinkról!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót.