A 10 legidegesítőbb ember az edzőteremben

A 10 legidegesítőbb ember az edzőteremben
Sándor Alexandra Valéria
2016. május 11.

Ha találkozol velük, legalább fejlődik a tűrőképességed. (Vagy a balegyenesed.)

 

A mobilzombi

Képtelen elszakadni a telefonjától, úgyhogy még a sorozatok között is nyomkodja. Az sem zavarja, ha kardiózással kombinált Facebook-olvasásnál majdnem képen törli az elliptikus tréner karja.

 

A nyögőbajnok

Előre rettegsz, amikor meglátod, hogy növeli a súlyt. Eddig is olyan hangot adott, mint aki éppen egy sündisznónak készül életet adni természetes úton, de ami még hátravan, egyenesen horror.

 

A csendes szenvedő

Úgy fest, mint akinek súlyos szorulása van, csak éppen nem jön ki a torkán hang. Arckifejezését látva már kétszer majdnem hívtad a mentőket, aztán rájöttél, hogy ez nála természetes.

 

A pekingi kacsa

Olyan a színe, hogy muszáj odanézned. Egyszerűen vonzza a tekinteted. Ő valószínűleg a szexi testének tulajdonítja a rá szegeződött pillantásokat, pedig csak azért bámulja mindenki, mert narancssárga árnyalatú mesterséges barnítással próbál hódítani.

 

A szépségkirálynő

A hajnali és a késő esti órákban is képes teljes sminkben megjelenni: két réteg alapozó, élénk rúzs, füstös szemfestés. Mindenhol csak egy-két mozdulatot végez, nehogy megizzadjon, és emiatt csorbuljon a tökéletessége.

 

A dalos pacsirta

Pluszpont, hogy legalább van rajta fejhallgató. Mínusz, hogy emiatt saját magát sem hallja, így a környezetében mindenki vele együtt nyomja a Backstreet Boys-ra. Vagy valami sokkal rosszabbra.

 

A gyűjtögető

Kupacban állnak mellette az eszközök, zsibvásárt nyithatna belőlük. És ha valaki odamegy elkérni, amihez ő régóta hozzá sem nyúlt, minimum egy csúnyán nézés a jutalom.

 

A gépfoglaló

Ott van rajta – és cseverészik, pihen, olvas, vagy a telefonját nyomkodja. Pangás esetén nincs ezzel semmi baj, ám nem akad mindenhol annyi gép, hogy a megfáradt felebarát széknek használhassa.

 

A kíváncsi fáncsi

Néz. Sőt: inkább bámul. Olyan érzésed támad, mintha röntgenszemével a vesédbe látna. Az első öt gondolatod róla, hogy szegény biztos pszichopata. A hatodik pedig, hogy igazán békén hagyhatna.

 

A szelfibajnok

Egyik kézben súlyzó, a másikban telefon. Kitekeredett pózolás és művigyor a masinákon. Te közben megállapítod, hogy újabb tökéletes kompozícióba lóg majd be a fáradt arcod.