Az egészség és az élsport szolgálatában

Az egészség és az élsport szolgálatában
2018. november 9.

Bemutatkozik az Endo Plus Service Kft. legújabb márkája a Terápia Shop, ahol a lakosság által is könnyedén használható terápiás eszközöket forgalmaznak.

Olyan gyógyszer- és mellékhatás mentes készülékeket kínálunk Önnek, melyek enyhítik a fizikai fájdalmakat és otthoni használatuk felgyorsítja a sérülésekből való felgyógyulást.

A mozgásszervi rehabilitáció mellett alakformáláshoz és reumatológiai panaszok kezelésére is megoldást kínálunk.

Készülékeink eredményesek, látjuk és tapasztaljak ezt a lassan 20 éves működésünk során. Gépeink könnyen kezelhetőek, melyekről idősebb vásárlóink visszajelzése a garancia. Végül pedig kiváló ár- érték aránnyal rendelkeznek, mert számunkra a minőség a legfontosabb, ezért is dolgozunk olyan szakemberekkel, aki áldoznak a folyamatos innovációra és az elmúlt években számtalan díjat nyertek.

 

Rólunk

Cégünk 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely mikro vállalkozásként 3 fővel, indult 2000-ben Budapesten. Elsődleges és kizárólagos tevékenysége az alsó és felső emésztőszervi traktus, valamint a légúti flexibilis endoszkópok javítása, karbantartása, felújítása, ezen túlmenően az endoszkópokat kiszolgáló elektronikai egységek javítása volt. Azóta az Endo Service Plus dinamikus fejlődésen ment keresztül és a piac meghatározó szereplőjévé vált, és ma már 5 divízióból áll az Endo Plus Service Kft.

FLEXIBILIS ENDOSZKÓPOK SZERVIZELÉSE - ORVOSI ANYAGOK KERESKEDELME - LÖKÉSHULLÁM TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE - FÁJDALOMTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE - OTTHONI TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK WEBÁRUHÁZA - HASZNÁLT ORVOSI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE

 

TERAPIASHOP.HU

Legújabb családtagunk a www.terapiashop.hu, mely az otthoni terápiás készülékeink számára kialakított webshop. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy már azoknak is tudunk segíteni, akik az otthoni gyógyulást választják, akár kényelmi funkció miatt, akár azért, mert sérülésük vagy betegségük nem teszi lehetővé a folyamatos mászkálást. Ezek a bármely korosztály számára könnyen használható készülékek egy hosszú távú befektetésnek is tekinthetőek, hiszen a Németországban, Japánban vagy Svájcban készült gépek világhírűek a minőségükről, és garantálják a sok éves hibátlan működést.

A webshopunkban olyan készülékek találhatóak, mint a lökéshullám-terápiás gépek, melyek segítenek a gyulladáscsökkentésben, sejtmegújulásban, a lézer terápiás eszközök, melyek egy kis energiájú infravörös lézersugárral segítik a sejtregenerációt és immunrendszer erősítő hatásuk is van. Valamint webshopunkban elérhetőek a prémium minőségű, olasz I-Tech Medical készülékei is, melyek az otthoni szépségápolásban lehetnek nagy segítségei a Hölgyeknek. Ezek a kis helyet foglaló, könnyen kezelhető gépek elősegítik a bőrfiatalítást, a bőrfeszesítést, segítenek megszabadulni a makacs narancsbőrtől, és még sok más szépészeti kezelés mellett, közel 20 olyan egészségügyi problémára nyújtanak megoldást, mint például a hátfájás, izomfájdalom, húzódások kezelése.

Bővebb információkért keressen minket bizalommal! (X)