Nappali kihívás Gadányi Bálinttal

Nappali kihívás Gadányi Bálinttal
Garai Judit
2018. február 22.

Szuper 12 hetes fitnesz kihívás indult, amivel már pár perc alatt átmozgathatod magad otthon a saját nappalidban. Csatlakozz a kihíváshoz, nézd meg az edzésvideókat és nyerd meg a fitnesz ajándékok egyikét!

Tartsd magad formában Gadányi Bálint segítségével, aki edzésvideóiban 12 héten keresztül mutat be olyan 1 perces, saját testsúlyos gyakorlatokat, melyek akár a nappaliban is könnyedén elvégezhetőek, és semmilyen segédeszközt nem igényelnek. Ha egy hosszú nap után már nincs kedved, időd lemenni az edzőterembe, vagy ha két edzésnap között is jól esne, ha át tudnád mozgatni magad, akkor a Nappali kihívást neked találták ki!

Bálint triatlonista és személyi edző, aki egy súlyos betegségből épült fel a sport segítségével, a kihívásával pedig szeretné felhívni a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára, és meg szeretné mutatni, hogy napi 15 perces edzéssel is lehet már komoly eredményt elérni. 

 

 

A kihíváshoz, a regisztrációval járó garantált ajándék mellett, egy nyereményjáték is kapcsolódik, ahol a különböző szintek teljesítésével nicoflex medi forte ajándékcsomagot, fitnesz karkötőt, és főnyereményként egy 8 alkalmas személyi edzést nyerhetsz Gadányi Bálint szakmai közreműködésével.